Home » Gratis kennismakingsdag Vibration Academy

Gratis kennismakingsdag Vibration Academy

Datum & Tijd: 29 mei van 9.00 tot 16.00 uur

Locatie: Mikrocentrum, De Run 1115, 5503 LB Veldhoven

Spreker: Peter Sikora (Vibration Research) & Lukas Wagner (Tira)

Gastheren: Cor Goudriaan (j.j. bos bv) & Philippe Zwaenepoel (Quantify bv)

We zijn verheugd om iedereen die gebruik maakt van shakers uit te nodigen voor onze aankomende halve dag kennismaking met onze Vibration Academy – een exclusieve kans om je onder te dompelen in de complexe wereld van trillingsanalyse.

Wat te verwachten:

  • Kennismaking met ons Vibration Academy programma: Duik in de volledige programma details van onze Vibration Academy, leg het fundament voor je leertraject en zie wat we je te bieden hebben met ons uitgebreide trillingen trainingsprogramma.
  • Niveaubeschrijving: Verken elk van de vier niveaus in detail, begrijp de specifieke kennisvereisten en vaardigheden die worden behandeld in de zes modules.
  • Aanpassen van de ervaring aan jouw expertise: Aan het einde van de kennismaking zullen we een vragenlijst verspreiden die is ontworpen om je huidige kennisniveau te beoordelen. Deze cruciale stap zorgt ervoor dat je naadloos instapt in de Vibration Academy op het juiste niveau, waardoor je leerervaring wordt geoptimaliseerd.
  • Expertinzichten: Luister naar onze ervaren instructeurs die een schat aan branche-ervaring meebrengen, waardevolle inzichten en praktische toepassingen delen.
Meer info over onze vibration academy vindt u hier
Neem contact op via info@quantifybv.be om u gratis in te schrijven.