Home » Support » Accelerometers – Ondersteuning

Accelerometers – Ondersteuning

Wij zijn er om u te helpen bij het selecteren van de juiste accelerometer, kabel, signaalconditionering en accessoires. Het is belangrijk om rekening te houden met alle aspecten om de kwaliteit en de nauwkeurigheid van uw gegevens te maximaliseren. Het oude adagium van “Rubbish In = Rubbish Out” is zeer toepasselijk bij het gebruik van elke soort sensor. Het is misschien wel het goedkoopste onderdeel van het acquisitie- en analysesysteem, maar het is ook het belangrijkste.

 

Wist u dat als u de verkeerde accelerometer, kabel of montage gebruikt en niet regelmatig kalibreert, u fouten tot 35% in uw gegevens kunt introduceren!

 

Het grootste probleem is, dat u het niets eens doorhebt en ook uw zeer dure software die het signaal analyseert niet. Het enige wat het ziet is een spanning en het zal analyseren wat er ook maar gegeven wordt. Het is UW verantwoordelijkheid om zorgvuldig om te gaan met accelerometers en ervoor te zorgen dat u ze correct gebruikt en installeert.

 

Vergeet niet… we zijn samen met DJB beschikbaar om u te helpen!

djb konic shear

DJB's Iconische Konic Shear Design

Waarom zou u u zorgen maken over cross talk als u kunt vertrouwen op een sensor die dit via zijn uniek ontwerp voor zijn rekening neemt!

Wenst u meer te weten over deze eigenschap? Klink hier voor meer informatie of contacteer ons.

Haal hier je informatie

Technische Informatie

Laten we eens kijken naar de mogelijkheden om de kwaliteit en de nauwkeurigheid van uw gegevens te maximaliseren. Technische details om uw werk te ondersteunen met accelerometers en vibratietesten. Neem contact op als u meer hulp nodig heeft, wij helpen u graag.

Vind hier de technische informatie

Technical Reference Guide - Catalogus

klaar om te downloaden… Hier is de nieuwste technische referentiegids die ons assortiment versnellingsmeters, accessoires en bijbehorende instrumentatie met technische informatie toont.

Download hier de Technical Reference Guide

Video's

Videos

Hier zijn een paar video’s die we hebben gemaakt van hoe een versnellingsmeter is geconstrueerd tot mass loading en met meer video’s in de toekomst.

Bekijk hier de video’s

Product Case Studies

Omdat we zowel ontwerpen als een fabrikant zijn, worden we vaak geconfronteerd met unieke omstandigheden om oplossingen aan te bieden.

Bekijk hier de Product Case Studies

Links

Links

Nuttige links voor organisaties binnen de wereld van de trillingstesten.

Bekijk hier nuttige links