Home » Rekstrookjes seminarie oktober 2024

Rekstrookjes seminarie oktober 2024

Waar: Quantify bv – Leuvenselaan 172, 3300 Tienen

Wanneer : 23 en 24 oktober 2024

Planning: beide dagen van 9:00 tot 17:00

Trainer: Philippe Zwaenepoel – BSSM certified trainer

Taal:  Engels

 

Reserveren via info@strainacademy.eu

Programma

In deze uitgebreide, hands-on workshop maken de deelnemers verschillende complete rekstrookjesinstallaties, inclusief elektrische aansluitingen, controle en milieubescherming; en gebruiken ze geschikte uitleesinstrumenten om de resultaten van hun eigen installaties te verifiëren.

 

Tijdens deze training leren de deelnemers hoe ze een rekstrookinstallatie tot een goed einde kunnen brengen met het vertrouwen dat wat geïnstalleerd is kwaliteitsdata zal opleveren.

 

De nadruk ligt op het beheersen van de juiste technieken, vertrekkende van een blanco materiaal, leren de deelnemers de juiste oppervlaktevoorbereiding, rekstrookjes, lijmen, soldeersels, kabels en coatings te selecteren.

 

Tussen de hands-on training door, zullen alle onderwerpen die cruciaal zijn voor het begrijpen van rekstrookmetingen diepgaand aan de deelnemers worden uitgelegd. Gaande van temperatuurcompensatie over rekstrookjes schakelingen tot brug excitatie optimalisatie en installatie kalibratie.

 

De technieken die tijdens onze workshop worden gebruikt, zijn die van VPG Micro-Measurements en worden ondersteund door de “British Society for Strain Measurements Code of Practice”. De producten en instrumenten die tijdens de praktijksessies worden gebruikt, zijn van VPG Micro-Measurements.